Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlora ett liv

Jag vill berätta för dig om blodet
Ett rött hav som sipprar ur mig
Fyllt av svarta klumpar av tjocknat blod

Jag vill berätta att blodet bara fortsätter att rinna
Utan slut, utan uppehåll
Om smärtan som håller det sällskap

Jag vill berätta för dig
Men jag vet inte hur
För du ler och du skrattar och du vet inte

Att jag har förlorat ett liv

Någonstans i blodet fanns någon som aldrig fick bli
Någon som aldrig fick finnas

Jag vill berätta för dig om blodet
Hur jag aldrig kan glömma
Hur det känns när ett liv rinner ur mig

Och hur rädd jag är att det ska hända igen




Fri vers (Fri form) av Carin D
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-02-16 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin D