Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ären gudinnor


I ären gudinnor og som gudinnor skolen I
vandra runt här i jordelifvet

vi ärom era slavar, era trälar, era tjänare
era dyrkare, era slickare, era dildosar


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-16 21:27



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Uppskattar verkligen de här äldre formerna av det svenska språket. Ja, överhuvudtaget hur du lekfullt rör dig mellan olika språk och historiska former av dessa.
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando