Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Jag flyr in i musiken
som om tonerna skulle kunna dränka mig
men ända vätan är mina tårar
medan de rinner
ner för mitt ansikte
varje tår som en öppen famn
en öppen bedjan
för att du ska rädda mig
älska mig
omfamna mig
men ingen famn omfamnar mig
ingen räddning i sikte
ingen tröstande röst som talar om kärlek
ändast den sjunkande känslan infinner sig
av att i natt, just i natt kommer jag drunkna




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-16 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh