Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten kunde vara lugn för själen

Om natten kunde vara lugn för själen
blir dagen en lycka att genomgå
Då skulle mycket vara som svart sammet
Mjukt och lent med små stjärnor på

Om inte ljuset förtrollade mitt sinne
Skulle också dagen vara mörk i minnet
De nätter då sömnen är lugn och fin
Är drömmarna lätta i soldränkt sken

Och dagen blir en fröjd för själen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-16 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva