Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag rör vid min kvinna




Jag stryker henne över ryggen,
om hon vill, tills hon somnar.
Jag armbågar till henne lätt
när hon snarkar.
Jag kysser henne
det första jag gör när hon vaknar.
Jag följer henne till bussen
då hon ska till jobbet.
Jag lagar mat till henne
då hon kommit hem.
Jag petar henne lätt i sidan
då jag vill henne något speciellt.
Vi pratar med varandra
när vi inte vill vara ensamma.
Det hela
är väldigt enkelt.
Det är den förbannade verkligheten !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-17 06:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en trevlig verklighet
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP