Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappersbåt


på ett naket ark
fyller dina ord
kärleksförklaringar
löften och hopp
skrivna i din handstil
med permanent bläck
lovar att de är sanna

jag viker ihop arket
till en liten båt
drömmar om att fara
till världens ände
vårt livs äventyr
som jag tror
för evigt kommer flyta




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-17 08:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och finstämt!
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP