Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanter på din huvudkudde

 

 

Vi står vid stranden

Ser ut över den gnistrande isen

och njuter av den lilla värme solen ger

 

Då plockar jag upp

alla diamanterna

som ligger där

för att i kväll

lägga dem på din huvudkudde

 

För jag vill drömma

när vi somnat

att vi förenas

i kyssars kyss




Fri vers av Nils-Robert
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-18 20:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Berörande vacker dikt.
2021-06-19

  DavidM VIP
Ett varmt och ömt författat alster, med en energi som dröjer sig kvar.
2021-03-07

  wiria77
vackra
varma rader
de berör
2021-02-22

  ULJO
Så behagligt vackert
2021-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert och lite vemodigt!
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert