Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen ler

När allting bara försvinner
Och saker som man sett blir till is
Bland skogar och med minnen
Känns tiden som vi haft tillsammans borta för längesen
Vi vandrar runt i drömmar
Och tänker på hur solen ler
Vi kommer nära ljuset
Och det gör so ont att titta mot den
Så brinner våra känslor igen
Och tavlan med vargen blir hel
Där kanske någon vaknar till liv
Och tänker på hur solen ler




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-02-17 11:06



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
Finns även tonsatt som PLinteous - Solen ler
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP