Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld

Den dagen kunde jag inte se skillnad mellan dröm och verklighet
Den timmen var det alldeles för sent
Stjärna här och sprickor i himmelen
Jag hoppas på vila och att inte vakna upp i katastrof
Där går det små trasiga katter och river på gardiner
Och alla saker som jag hoppades på var bara illusioner
Jag försökte sjunga på en sång som jag sjungit på många gånger förr
Men ingen ville ta mig på allvar så jag sjöng lite mer falskt
Så hoppades jag på att den vuxna själen skulle bli en annan människa
Och alla saker som jag hoppades på var rena framgångar
Hur ska jag kunna sjunga dessa ord
Och hur ska det bli till en sång
Jag tänker att om jag vilar en kvart så blir det till guld




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-17 11:08



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
Finns även tonsatt som PLinteous - Guld
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP