Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energi

Vad kan jag ge dig?
För att du ska känna någonting
Vad ska jag göra?
Kanske kan du ge mig en annan chans
En svart kopp kaffe
Och jag skålar för mig själv
Jag är förlorad i dimman
Och känner mycket energi
Vad kan jag se nu?
Blir det bara som det en gång var
Varför ska vi sjunga "Den som sover han får se"
Livets auktioner och andra tillfälliga namn
Ser jag framför mig
När du lägger dig ner och ler
Jag kan fånga alla fåglar i min bur
Men jag låter dem flyga så får du min energi




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-02-17 11:09



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
Finns även tonsatt som PLinteous - Energi
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP