Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken

Snön faller ner över Sverige
Det är kallt och jag fryser
Det är så kallt ja jag fryser
Om jag inte förstod vad du sa
Så skulle det vara ganska svårt att kommunicera
Men jag förstår allt som du säger
Och det är mest bara struntsaker som du pratar om
Jag öppnar boken och läser några rader
Där står det ord som handlar om dig
Det är jag som har skrivit boken
Och den är fylld med lögner
Lögner om att jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-17 11:11



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
Finns även tonsatt som PLinteous - Boken
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP