Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mindre… mera av drömmen

 

Mindre av mig!

Mera av drömmen till mig

 

Mindre av mig till världen

Mera av ensamheten från världen till mig

 

Mindre syn av mig på nätet

Mera skydd för mig från hatangrepp på nätet

 

Mindre frihet

Mera hemma inburning

 

Mindre skratt av mig

Mera sorg flöde till själen

 

Mindre tänkande av det mesta av mig

Mera censurering av världen

 

Mindre lek för mig

Mera lek för världen

 

Mindre frid och fred

Mera flykt

 

Mindre rörelse

Mera stillhet

 

Mindre av allt i livet till mig

Mera av mig till allt i livet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-02-17 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP