Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit solstrålar inte når

Solen har börjat värma igen

Hör takdroppet från husväggar i lä

Ser människor lutade mot husväggar

Som lapar i sig varje droppe av ljus

 

Men frosten i hjärtat rår solen inte på

Ty den kylan sitter djupare än vad

Solens första värmande strålar når

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-18 07:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja när allt förändrats, inuti, beskriver du bra! En sorg i hjärtat når...
2021-02-19

  Susen VIP
Ett brustet hjärta som behöver tas om hand
2021-02-18

  ULJO
Behövs kanske lite mer än solens strålar där.
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP