Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄRLDSVAN NUMERO UNO

Hon tillhör ett jet set

Vi här nere är pack

Hon skvimpar omkring

med sitt kändissnack

Att hålla sig framme

har blivit en mani

Att mingla i vimlet

och göra sen sorti

 

 

Som Alice Timander

när det är premiär

Man ser ett parfymmoln

och plötsligt står hon där

En gång var hon anställd

som simpel servitris

Nu måste hon alltid

få vinna första pris

 

 

Vad är det du försöker bevisa?

Behöver du kompensation?

Du sliter som flitiga Lisa

och dryper av lyxkonsumtion

Ska världen få vara ditt ostron?

Ska Bindefeldt vara din värd?

Jag undrar ibland vad som rör sig

där under din glittrande flärd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2021-02-17 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP