Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Melodi: "VENUSPASSAGEN", REEPERBAHN


TREDJE VÅGEN

MAN TJATAR
OM DEN TREDJE VÅGEN
I SKUGGAN
 AV DEN ANDRA VÅGEN
MAN MÅLAR UPP ETT SCENARIO
JAG VILL HELST FÅ SLIPPA DETALJERNA
MAN SKRÄMMER OSS OAVLÅTLIGEN
VÅRA HJÄRNOR BINDS I SLAVERI

 

MAN TJATAR
OM DEN TREDJE VÅGEN
JAG VILL UNDVIKA ALLT OM TREDJE VÅGEN

 

DEN SKA VI FÖRHOPPNINGSVIS
FÅ SLIPPA
FÅ SLIPPA UNDAN FRÅN DEN TREDJE VÅGEN

 

DET TJATAS OM DEN TREDJE VÅGEN
I SKUGGAN AV DEN ANDRA VÅGEN
JAG TAR MIN TILLFLYKT TILL MIN HERRE
OCH HAN BESKYDDAR VÅR FAMILJ
GOLGATA HETER VÅRAT SKYDDSRUM
SNART KOMMER HAN OCH HÄMTAR OSS HEM

 

JAG HATAR TJAT OM TREDJE VÅGEN…

 

DEN SKA VI FÖRHHOPNINGSVIS FÅ SKIPPA
JAG HATAR SNACKET OM DEN TREDJE VÅGEN

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2021

 

(Dan Sundqvist, Olle Ljungström)




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2021-02-17 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP