Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små steg


söker
stigens spår

stannar

ser skrattet
sakta
sprida solsken

smäktande
smeka
sinnets smärta

se

själens
strålar spinna
sinnesro






Bunden vers (Annat versmått) av Susen VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-17 13:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Blir harmonisk av din fina vers!
2021-02-18

    Lena Staaf VIP
Det förlösande skrattet! Jag tänkte inte alls på att det var en s-dikt. Då har du gjort det naturligt.
2021-02-17

  Eva Langrath VIP
Vacker och mjuk text med fina allitterationer och metaforer.
2021-02-17

  Kajan VIP
Jag lyckades läsa hela dikten utan att reflektera över S.., det är mjukt och känns inte krystat som det lätt kan bli; en fin och positiv känsla finns här istället.
2021-02-17

  Elinor Sörensson VIP
Skickligt s-skaldande.
2021-02-17

  BenGust VIP
De små stegen kan bära långt.
Fyndigt finna rätta bokstavsrim.
2021-02-17

  Maria Sundelin VIP
Full av tillförsikt
2021-02-17

  SatansSon
bra du håller ihop den. riktigt bra alliterationer och metaforer
2021-02-17

  Sparvögat VIP
Så fint skrattet sprider sin värme i dina fina ord...
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP