Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sandeep Nahar, en välkänd indisk skådespelare


Sandeep Nahar, Hans fru drev honom till självmord.

Sandeep Nahar, en välkänd indisk skådespelare, avslutade sina dagar på grund av sin livspartner och hennes mamma.

Han begick självmord på grund av ett giftigt förhållande.

Jag tror att i dagens samhälle är män mer osäkra än kvinnor, för en falsk anklagelse av kvinnor kan förstöra mäns liv ", sade en nära vän till skådespelaren. "

Nu måste jag ta det här lyckliga steget, för det här livet har bara visat mig fan," sade den indiska skådespelaren.

På senare tid kan mannen inte längre bära spänningarna i sitt hus, som hans fru och svärmor orsakade.

Kvinnan hade blivit mer och mer motstridig, skällde på honom för allt och till och med utpressade honom.

Många äktenskap blir giftiga och får de två makarna att reagera negativt.

Ofta leder det till tragedier, inte bara skilsmässa.

En sådan situation har nyligen inträffat.

En berömd Bollywood-skådespelare begick självmord på grund av sin fru. Han kunde inte längre uthärda hur hon behandlade honom, varför han bestämde sig för att använda en sådan gest.

Hans fru drev honom till självmord.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-17 15:24



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag hatar perversa mostrar metoder för att känna sig smekte på de intima ansikten, eftersom de vill bli hjälpsamma, i visa kultur svärmor vill della säng med svärsonen.

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/noaec/nybliven-mamma-%C3%A4cklas-n%C3%A4r-70-%C3%A5rig-sv%C3%A4rmor-kr%C3%A4ver-att-amma-sitt-barnbarn-f%C3%B6r-att-knyta-band/ar-BB1dJyLS?ocid=msedgdhp

2021-02-17

  SatansSon
bra berättat. många känner nog igen sig här. både utsatta och utsättare.
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP