Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

relativisering

oförmögen

närmast hjälplös

närmsta sfärens fond

lindringen visar inga tecken

på återkomst

 

medtagen

närmast kraftlös

förståndet förträngs fragmentariskt

årsvis tätnar oförståndets vävnad

lögnlivet

 

läkningen

lamslaget avlägsen

närmast upplöst stillestånd

bortförklaras oupphörligen i relativisering

skalgradering




Fri vers av Inez L
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-17 16:09



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Cool språkhantering!
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L