Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orelaterat (Bilvättarna gör ofog)


Den kosmiska förströelsen
sveper oss av bordet

Se dig
i ett tusenårigt perspektiv

Gamla radiomottagare knastrar
i framtida forskning

Om du inte kan slå mig levande,
smek mig död, Honey!

Sjöarna domnar
i klass 1-varningar
Skogarna ryser av obehag,
tappar snön
i mitt öppna ansikte

Sportlovsveckorna står i små klungor,
försagda

Antal fall ökar i halkan

Snabbköpen kniper ihop

Mitt sinne är smitt
av uthärdat stål

Jag rör mig i snäva cirklar
runt min kropp;
hittar ett obevakat ögonblick,
fäster blicken stadigt
vid minsta tendens;
mörbultar:
En gravitetisk självdans,
till knäna i ljusfloden

Veckorna är LP-omslag
i tillbakablickarnas skivsamlingar

Våra pekpinnar är av bambu
Vi har tre ord

Lev när du vill
på Play Dead

Dö när du så önskar,
i levande livet

Tredje vågens lustförnimmelser
rasslar med hudavskrapen

Bilvättarna gör ofog
i baksätet

Klosettvarning är utfärdad




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-17 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP