Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesins användningsområden

någon undrar:

vad är poesin bra för?

vad ska vi använda poesin till?

svaret är:
vi kan placera vackra kulörta lyktor i den

eller fylla den med vin

eller kaffe

eller mineralvatten

vi kan täcka förbudsskyltar med poesin

eller dekorera gråa betongväggar med den

eller låta den överrösta hatet

göra luftballonger av den

lysa upp mörkret

motarbeta meningslösheten

författa kärleksbrev med den

skriva anställningsansökningar

eller förklara det oförklarliga




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-17 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP