Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HARMONI

Jag vill känna harmoni
Det är själens melodi.
Känna lugnet i min själ
av att önska andra väl.

Söker lugnet här och nu
för att ej splittras itu.
Att leva i fullkomlig fred
läker tid som är ur led.

Ber bara om lugn och ro,
få på morgondagen tro.
Känna hoppets tillförsikt,
skapa fred i var konflikt.

Samverka till en balans,
byggd av själars allians.
En union av mänsklighet
öppnar upp medvetenhet.

Drama avstår jag ifrån.
Om jämvikten är jag mån.
Tacksamheten är min bön.
Harmoni är livets lön.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-17 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP