Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKTA

Sakta,
jag skriver sakta.
Även bokstaven behöver andas
och slippa trängas i pressade rader.

Långsamt,
jag skriver långsamt.
Även meningen behöver kommatecken
för att inte gå in i väggen med sitt budskap.

Stilla,
jag skriver stilla.
Även versen behöver vila
och inte rusa sig trött i fartlekarna.








Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-17 19:29



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Långsamhetens lov:-)
2021-02-22

  Minkki VIP
en text att avnjutas utan hast
2021-02-21

  Minkki VIP
en text att avnjutas utan hast
2021-02-21

  Syrran77
Snygga och lugnande rader
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP