Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Köldvals

Skälvande av köld

tätt stå intill varandra

Lyss till isvinds vals




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-17 18:06



Bookmark and Share


  Susen VIP
En köldvals som värmer
2021-02-18

  BenGust VIP
På bilden står de rak-i-rygg-robusta kvar
trots kölden som vill kuva dem.
Kanske isvindsvalsen går i den förtjusande 5/4 takten.

2021-02-17

  Kajan VIP
Fin bild på flera plan..
2021-02-17

  morgonstjärna VIP
härlig haiku
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP