Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens silvriga silhuett

Vindögas blick
vilar på glänt

nattens andetag
anas
mot naken hud

månens silvriga
silhuett
smyger över golvet

spelar ryggradens
tangenter i
alla sinnets tonarter

viskar drömmar
mot slumrande öra

hjärtat vaknar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-17 18:46



Bookmark and Share


  wiria77
vackra
sinnliga rader
som väcker läsaren
2021-02-22

  Stisse
Du har skrivit en fin sinnlig dikt som väcker bilder i mig. Strålande bildspråk. "ryggradens tangenter" så himla bra. Måste bokmärkas.
2021-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om olika upplevelser som får hjärtat att vakna!
2021-02-19

  Susen VIP
Vackert som väcker hjärtat
2021-02-18

  Kajan VIP
Stämningsfull, tycker om slutradens starkare energi, som plötslig kontrast.
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP