Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratten räknas

 

Skratt -
- bubblar upp
hihihihihihihihi
spänningslösande

Visst känns det härligt
att skratta av sitt hjärtas lust

- Skrattat

- Lättad och lugn




Fri vers av Litchi VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-17 20:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Man har ej roligare än man
gör sig"
;)
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP