Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöda ut

Man kan lägga ritpapper på hög för att skapa träd när det inte finns några längre
ibland är det skönt att vara en i mängden

ge en hörlur och dansa på tunnelbanan
eller sitta brevid på bussen och luta sig på varann

vi byggde ett slott vid vattnet
var vi för dumma för att förstå

min mun är som sand
jag kommer ihåg när Luce blev hård av att hålla min hand

någon annan hade sönder dragkedjan på dina byxor jag sydde om så att dom passade mig
åhnej
okej
många elaka ord på min display

luften började kraka, ruttna
allt du sa kändes som en lårkaka
vill inte tillbaka, alla stolar är nedsuttna
vi ses i karmanjaka




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-17 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans