Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelsehorisont

Vi passerar händelsehorisonten
punkten utan återvändo
och ger efter för oss.

Smält ihop med mig.
Låt mig vara din kropp
av tät densitet
tyngd
och intensiva blixtar.

I ett universum
eller många
sker försoningen
av allt oförenligt
genom klingande kroppar.

Utifrån kan ingen se in
i rött mörker
djup sötma
och virvlande
sugande lust.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-17 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP