Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterst Gammal skåpmat: ung, arg, bitter.


Poetisk rimmar på patetisk


 

Jag ser en envingad sparv

beskriver den genom ett pergament 

i svallande motljus från Gud 

allt blir sorglöst vackert 




jag lever på mellanslag 

icke-kommatering 





smeker ENTERTANGENTEN till extas 

myrsteg vill synas ..................... 





en vit sida med ett enskilt "prosit" 

skaparglädjen är förlösande 





jag avslutar min smattrande svada 

med ett skrällande utropstecken 

för att visa att jag Inte 

har något alls att säga! 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-17 21:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Orden mellan raderna lyser fulla av ???
och !!!
2021-03-08

  Malin Tyberg VIP
Men poet rimmar "den som vet" ;.)
2021-02-24

    Lena Staaf VIP
Bittert och kul! Gillas.
2021-02-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De 4 1:a raderna är härmed anmälda till Litterära fakulteten för djupgående granskning och analys.
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP