Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi båda varit inne i en dröm tillsammans, funnit vägen in

Under blå himmel blåste vinden den dagen
Du matade taltrastar med röda körsbär
De talade med dig och sa mitt namn
Gåtfullt färgade snön ville smälta




Fri vers av Horace
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-19 18:54



Bookmark and Share


  wiria77
rader
vackra
mystiska

2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace