Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lämnat henne bakom mig



Morgonen står ny
Solen lyser där bak molnen

Plötsligt har jag ömsat skinn
står naken och bräcklig inför er

Men i min sårbarhet
finns en styrka jag sällan känt

Jag bryr mig inte längre om att bevisa
vem jag är och vad jag gör för dig

Min tjänst står högt i frekvensen
jag gör allt jag förmår


Vi ska rida igenom de där stormarna
Galoppera fram på slätter av trauman

Segla över diagonalen i en ökad trav
och alla bekymmer man kan finna där

Sväva fram i passage
genom barriärer av rädsla

En dag när, oavsett hur alla stjärnor står
jag går framåt igen

Livet öppnar sig
framför mina fötter

















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-18 07:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2021-03-02

  PPQ
helt fantastisk
2021-02-24

  morgonstjärna VIP
förundrad över mångsidigheten av våra mänsklighet jag beundrar andra som inte är som jag
som känner tacksamhet över jag köpte mig datasupport
de hindrar jag får både ångest och infarkt.
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP