Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av trygghet

Doften av gamla böcker

Tryggheten

Förvissningen om att de kan ta mig

Bort eller till andra platser och tider

 

Vännerna de som aldrig sviker

Bor mellan böckernas sidor

Varje kapitel blir en film

För mitt inre öga

 

Och jag kan andas lite lättare

Medan orden för mig till nya platser




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-19 07:18



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tryggheten i bokens värld. Tycker om dina ord
2021-02-19

  Sofhia Wirström
böcker
de kan ta oss med
ut på resor
vi aldrig någonsin
kunnat ana
fint skrivet om
böcker
dess magi
dess tröst
2021-02-19

  ULJO
Doften av gamla böcker ger mersmak och genererar kunskapstörst. Fin tema detta.
2021-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om de skrivna ordens betydelse i våra liv, alltid spännande och intressant att öppna en ny bok eller att läsa om en gammal favorit.
2021-02-19

  Solstrale VIP
Ja böckerna bibliofilen i oss, längtan efter orden och berättelserna! Vännerna i hyllan, flera tolkningar når! Livets alla nåbara, lättillgängliga rader och igenkänning!
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP