Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

 

 

det var aldrig meningen

att hon skulle bli kär

fast hon kände föreningen

situationen blev prekär

 

de hade språkats via nätet

när känslorna flammade upp

det var inget förmätet

ej heller någon kupp

 

för varje gång det hettade till

blev längtan så stark

hon tänkte "jag vill, jag vill"

hon var på osäker mark

 

ingen av dem var fri

förbjuden kärlek det var

ett litet kotteri

längtade så alla da'r

 

så plötsligt han fråga'

"vill du ses"?

hon blev ej eld och låga

han blev en parentes

 

"du vet jag inte kan" hon sa

besviken han blev

hemma hennes man va'

vännen ej mera skrev

 

hon ej honom glömde

den som väckt en låga

i hjärtat hon honom gömde

kan inte längre fråga

 

borta han var ur hennes liv

det blev kalla handen

ingen kunde ta initiativ 

att åter knyta banden

 

bäst så att inget hände

fast båda kände

flammande låga brann

de ej varandra fann

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-18 11:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärleken är död. Länge leve kärleken.
2021-02-24

  BenGust VIP
Kärlek som bränns kan både attrahera och repellera.
2021-02-18

  Solstrale VIP
Kärlek kan gå outgrundliga vägar för att återfå glöd!
2021-02-18

    Lena Staaf VIP
Kärlek med förhinder är det svåraste.
2021-02-18

  Sparvögat VIP
Valen i livet är ej alltid lätta det gäller att välja det rätta...
Tänkvärda ord från din penna
2021-02-18

  Kungskobran VIP
Kärlek med förhinder är ett ok
på den blir jag inte klok
2021-02-18

  ULJO
Att bli kär är inget man kan påverka. Det bara kommer. Bra text om kärlek med visst förhinder
2021-02-18

  AiA Maria den fria

Starkt
om berörande
möten o vägval
speglade i livet

Tack!
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP