Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten tanke

en liten tanke blev så stor
att den svämmade över till för mycket
kraften sinade bort i pölar
och lusten försvann

Men en ny tanke har tagit vid
och jag vill segla bort med den
se vart den kan leda mig
och utforska världen igen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-18 11:31



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tro och hopp
transformerar!

Tack!
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva