Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


på mitt köksbord


Medvandrare


Sakta faller flingorna
utanför köksfönstret.
Talgoxarna flyger
av och an
och äter rastlöst och ivrigt
av maten jag serverar dem.

Ser djupt in i ögonen
på mina tulpaner.
Tack, säger jag tyst
tack för att ni finns
ni fulländade skapelser
liksom fåglarna
mina trogna medvandrare
här på jorden.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-18 11:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att njuta av allt det vackra som finns...
2021-03-05

  Bibbi VIP
Gillar skarpt.
2021-03-04

  Bibbi VIP
Gillar skarpt.
2021-03-04

  Lars Hedlin
Jätte fint :)
2021-03-02

  Anya VIP
Så många fulländade skapelser det finns. Din text är så varm med tacksamheten i centrum. En mycket viktig egenskap.
2021-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vardagsglädje, att ta vara på och njuta av det som berikar livet.
2021-02-19

  Respons VIP
Fin text om närhet till naturen och tacksamhet över livet.
2021-02-18

  Monika A Mirsch VIP
Jag sätter mig invid
ditt köksbord,
sjunker in i tulipanernas
förtrollande
centrum...
Obeskrivlig är vår värld
obeskrivligt skön
underbart vacker.



2021-02-18

  Sparvögat VIP
Sann skönhet tecknar du i talgoxarnas ätande och tulpanernas fägring...
2021-02-18

  ULJO
Så fint med fåglar som matas av människans hand.
2021-02-18

  AiA Maria den fria

Ödmjuk
glädje i liv
i tacksamhet


Tack!
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP