Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första limerick ever


Berliner

 

En ung man från östra Berlin 

Blev uttagen som försökskanin 

Skulle testa ett medel 

Fick en bunt med sedel 

Och massor med psylocibin 

 

 




Bunden vers (Limerick) av Onomatoprofet VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-18 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP