Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


FORMULERA

 

former kan formulera

fabler kan fabulera

 

orden kan be-skriva

då du ber tar du till orda

 

färger kan colorera

ark kan fyllas

de kan färgas av

culörerna

ordsvärtan

 

de kan beröra ens inre

och nå ens hjärta...

 

svartvit gråskala avskalar

blottlägger sinnets salar

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-03-15 10:28



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det känns berikande att göra egna sinnesformationer av dina ords positiva värdeladdningar.
2021-03-16

  DavidM VIP
Snyggt om konst och känsla.
2021-03-16

  Monika A Mirsch VIP
UNDERBART!!!
2021-03-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Din dikt är som en färgrik tavla med tänkvärda funderingar kring ord och bild.
2021-03-15

    Lena Staaf VIP
Ord och färger kan illustrera känslor och äveni sig sprida en känsla.
2021-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Med penseldrag vid penseldrag målar du en bra och tankeväckande bild, väl värd en gyllene ram!
2021-03-15

  Susen VIP
Fint fångad som berör
2021-03-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rader avskalade
klara, att ta till
sig bara, hur
det är att i
livet vara...









2021-03-15

  ULJO
Kulörer inspirerar. Fin text. Rolig att läsa.
2021-03-15

  Maria Sundelin VIP
Bra fångade liknelser
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP