Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt gamla pojkrum, där jag bad min första bön i oktober 1984.


HANS RÄTTFÄRDIGHET ÄR MIN!

Lagens dom är skoningslös

men gränslös är Guds nåd

Större än min missgärning

och alla mörkrets dåd

Jag har skäl att tacka Gud

för allt som Han har gjort

Det är större än allt det

jag förut såg som stort

 

Först nu har jag fått

ett riktigt perspektiv

och ett fokus som ger verklig

mening åt mitt liv

Jag har fått en uppgift

och en ny identitet

Tack, min Gud för korsets kraft

och Din rättfärdighet!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2021

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-02-18 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP