Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CP!!!

Jag är så jävla handikappad
det vet jag sen förut
det har jag varit sedan -86
när jag ploppade ut
På papper kallar de mig CP
så det är vad jag är
men jag är inte dum i huvet
jag har rörelsebesvär

Jag blir så jävla handikappad
när folk inte förstår
att jag kan säga vad jag kan och vill
trots att jag inte går
det här är vardagsmat för flera
och jag är en av dom
men det är alla andras misstag
om de inte tänker om

Jag blir så jävla handikappad
om jag inte får ro
försöker oftast vara trevlig, mysig
rolig glad och go
jag är en vanlig vuxen kvinna
en sådan vill jag va
så om du daltar och bestämmer
blir det faktiskt inte bra

Jag blir så jävla handikappad
när andra inte hör
och när folk rotar i precis allt
i min vardag, det förstör
när hjärnan brinner vill jag gå och
köra skallen i kvarn
det är på spiken så det känns
att bli behandlad som ett barn

Jag är så jävla handikappad
för många utav er
men om ni säger det till mig
så hör ni inte av mig mer
Ta hand om era egna kroppar
och om ni har en själ
så ska ni ta kontakt med den
och andas djupt, tack och farväl!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-18 16:04



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Så bra uttryckt. Vackert.
2021-02-19

  Maria Sundelin VIP
Klockrent
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP