Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


från dig till mig - mellan oss

 

Alla dessa

begränsningar

skiljer oss åt

...

 

all denna fantasi

knyter oss samman

 

TACK för att du finns!




Övriga genrer (Aforism) av Monika A Mirsch VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-02-18 17:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint och ödmjukt skrivet! Tack själv! :)
2021-02-25

  Dennis Brinkeback VIP
Underbart
2021-02-20

  wiria77
fina rader
fantasin
den behövs
2021-02-19

    Lena Staaf VIP
Fint! Med fantasi och empati kommer man långt.
2021-02-19

  Maria Sundelin VIP
Utan fantasi vore livet torftigt
Kramar
2021-02-18

  bibbi ahrnstedt
Fint, ja tacka vet jag fantasin
2021-02-18

  Blomma-Stjärna VIP
Nöden är uppfinningarnas moder, lyder ett gammal ordspråk - Tur i oturstider att vi har internet !!!
2021-02-18

  Eva Helene VIP
Fria som fåglar flyger vi till varandra i ord och tankar, gott så! Tack!
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP