Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöarna i mitten

Om natten besöker vi sjöar
där vi bärgar varandras spegelbilder
ur mångatans bronstunga gap,
läker strimmorna i deras silverfjällshud

tills sorgen där inne flämtar efter syre
och fiskarna som vi lämnade på bryggan
till sina egna famndjupa drömmar
också ska bli kvar

– en skogsjös djupaste punkt
har sin egen längtan
en dröm om förlista städer
som sträcker sig milsvida om




Fri vers av Grävling
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-18 21:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Du skriver så att jag hamnar någon annanstans. Uppskattar det något oerhört. Det blir som en gåva av ord. Det här är ju ingen konstruktiv kritik, men du når fram med dina ord...
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling