Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vände mig till dig och viskade i ditt öra

En liten morgondikt att vakna till
Nu mörkret lämnat natten still
Och dagen är din sluga vän
Jag ber dig, älska nu

ej sen





Fri vers av Horace
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-19 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace