Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tungan i en tredje mun


Livet för dummies 49


det är kung curtains koben
för charlies tijuanska mingvas
den stodo galjonklädd till entren
för mig upp ditt långa tungglas

det är plast och det är gummi
kring en mynning utan hals
det kostar på att vara flummig
hög på ringen eller inget alls

det är ett lager i två delar
allt du rör berör dom alla
det tar emot men reagerar
en ringspasm önskar kalla

till ett girigare tonårshångel
på en stilla plats och långsamt
delar verkligheter med en dongel
tänker tänk på något ensamt




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-19 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd