Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a du, kamma daj!

kräng en beda,
sa vi bakom ryggarna

för maktlösheten
hade sitt eget språk

och barndomen var en annan då,
när kränkt bara var ett ord,
och inte en lag

vi fick trösta varandra
och oss själva

och dölja
det som inte kunde repareras




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP