Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


BALANSGÅNG

 

de steg jag tar

ett före det andra

när jag i livet vandra

finner allt jag har

 

ett steg i taget mot ett nästkommande steg

                              balanserar

 

funderar

är jag feg

 

jag går framåt

jag går bakåt

jag står stilla

 

är allt en synvilla

 

ett steg i taget mot ett nästkommande steg

                           balanserar

 

ett steg till

är vad jag vill

 

 

sen kan jag vila

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-19 07:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den sökande, framåtskridande rörelsen fint beskriven; med sidosteg, bakåtsteg och osäkerhet.
2021-02-21

  BenGust VIP
Tillvaron är en balansakt och tarvar en balanskonstnär.
2021-02-19

    Lena Staaf VIP
Rörelse, riktning, balans, inget står stilla på livets väg.
2021-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att ta sig fram på livets väg!
2021-02-19

  Horace
Ett steg i taget, 360 grader
av möjligheter till kärlek,
ett andetag i taget
ande in, ande ut
balanserat liv
av solstråle
belyst
2021-02-19

  Maria Sundelin VIP
Vi drivs alla framåt på olika sätt
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP