Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex drugs and rock n roll

Sex drugs and rock n roll
det livet lever en del,
själv föredrar jag
två medicin och rock n roll...
alltså i praktiken betyder det,
jag tycker om att leva i tvåsamhet,
(vilket inkluderar sex)
jag måste äta medicin för min svåra värk
i lederna (den klassas som drog tyvärr)
och jag älskar att spela rock n roll
högt, länge och ofta.
Så egentligen när jag tänker efter
så tillhör jag nog ändå den skaran
som lever med sex drugs and rock n roll.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-19 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP