Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de drunknandes hav

att upplösas mot bakgrunden

att smälta in

som osynlighet

berättigande utan krav

enhetlighet utan förvirring

endast hotad av obegriplig symbolik,
nya röster och nya hav

och tanken på att bli en silhouette

att plötsligt synas




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-19 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP