Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli kär igen

Natten faller i kvällsljus
silvermånen gömmer sig
bakom ett moln
precis utom synhåll

Vi ligger här mysiga vintertäta
bredvid den öppna spisen varm och ljus
Jag kan höra din röst söta sjunga
din kind är slät
dina läppar är fuktiga och klamrar fast

Skuggor spelar på väggen
där vi springer stolta och långa
evigt
och allt är bara så orgasmiskt
falla i varandra
bli kär igen

Natten faller i kvällsljus
silvermånen gömmer sig
bakom ett moln
precis utom synhåll

Och vi faller in i varandra
bli kär igen




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-19 11:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Djupt vackert och fin läsning!
2021-02-25

    Jerska
Sensuellt och vackert!
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP