Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... när stungna sinnen blöder för ...


Guds fromhet

transparanta skuggor dansar där
illuderade godhet lockar till

... Jesus chimär ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 151 gånger
Publicerad 2021-02-19 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik