Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfragment

Fragment av livet ligger utkastade

Huller om buller ligger de i mitt inre

 

Ett ord här, ett minne där

En röra av dåtid, nutid och framtidstankar

 

Försöker sortera dem i högar

Men kan inte bestämma mig för

Hur de bör katigoriseras på bästa sätt

 

Så fragment av livet ligger utkastade

Som ett ostyrigt konfettiregn i min själ




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-22 07:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Detta är livets balansgång... Svårt och viktigt att lysa, belysa och vittna om... Du ger röst åt många! ...
2021-02-23

  Susen VIP
Ostyrigt konfetti regn! Bra skrivet om svårigheten att sortera tankar
2021-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om fragment av en helhet och svårigheterna att foga dem samman!
2021-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP