Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårt försvar...


HEMLIGHETER!

Det hemligaste som vi har idag inom Försvarsmakten?
Kanske tror du telekrigsförbanden eller beväpningen av
JAS Gripen. Det hemligaste av det hemliga är ändå SOG!

Särskilda operationsgruppen (SOG) är så hemligt att det
inte ens är offentligt om vilka det är som ingår.
Operatörerna är inte kända till namnet utan är alltid
maskerade vid alla fototillfällen.

Mycket är okänt för gemene man och ska så vara!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 129 gånger
Publicerad 2021-02-19 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje